tirsdag den 8. marts 2011

Dry Martini

Ohh yeaaah. Det er tirsdag og jeg har derfor indført en ny idé på matriklen: Martini-tirsdag! I forvejen har vi torsdags-gin-and-tonic, men det er på tide med en opfølger. Derudover drikker de altid martini i film og serier, det ser simpelthen så hot ud! Jeg lægger i forvejen inde med 10-12 cocktailglas efter mange år med cosmopolitan-feber - det er nu også stadig en favorit! Så cocktailglas, tjek! Tandstikker, tjek! Grønne økooliven af god kvalitet, tjek! Nyindkøbt Tanqueray gin og Martini Bianco, tjek! Jeg har læst lidt på det og det eneste rigtige virker som en stired. Sorry, Mr. Bond.Puds dine bedste cocktailglas med et rent viskestykke og se lidt sej ud imens. Gerne verdensfjern og klog. Put glassene i fryseren.
Tag et stort glas eller en kande. Put isterninger i. Hæld gin og martini i. Forholdet? Lidt mere gin end martini. Rør nu med en lang ske eller lignende til det er godt koldt. Fjern isterningerne. Tag en oliven pr. glas og spid den med tandstikken, sæt i glasset. Hæld nu drinken over i glasset og nyd den langsomt. Gerne mens du ser lidt sej, ret hot og - igen - verdensfjern og klog.

Lige med Dry Martini vil mine visdomsord være: Brug kvalitetsprodukter. Når noget er så simpelt (3 ingredienser) så kan man altså smage det. Køb de oliven til 10 kr og ikke dem til 4. Og så nyd det!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar