mandag den 28. marts 2011

Pasta med tomat-løg-sauce og broccoli, toppet med grangusto og sprød chorizo

Hvad glemmer køleskabet på? Lidt skiveskåret chorizo, et tvivlsomt broccolihoved, en rest grangusto-ost, en slat mælk. Hvad glemte vindueskarmen på? Modne cocktailtomater, frisk hvidløg. Og løgskuffen? Den gemte på et enkelt løg :)

Wuhuu! Endnu en aften med pasta. Mest fordi det er noget jeg altid har lyst til. Derfor blev det endnu en klassisk pastaret a la os og køleskabet.

Jeg gider faktisk ikke skrive hvordan jeg gjorde. Det giver (lidt) sig selv. Måske er det sådan en "gæt-hvordan" ud fra billedet-quiz???? Ja, det er dét vi gør. Håber I er friske! Ok, så giver jeg en ledetråd: Steg chorizoen og afdryp den. Lav nu sovsen som du har lyst. Broccolien koger du med pastaen i ca. 1 minut. Bland det hele sammen. Det gik pænt stærkt, hva'?

Jeg kan kun sige at det hjælper at servere simpel mad i smukke, nyindkøbte tallerkner fra IKEA's 365+ serie. Virkelig flotte og bombastiske, glæder mig til at lave noget sejt i dem. De koster 39,- og er gigantiske i diameteren.

1 kommentar: