Nogle gange skal det gå stærkt! Og eftersom nogle af os skal rejse på lørdag *host undertegnede host til Lissabon* var der ikke lige to dage til at bage et ordentligt rugbrød. Derfor kan man i en snæver vending smide det her sammen på ca. 5 minutter, bage i 1 1/2 time, køle af i 2 timer og så er der velsmagende fake-rugbrød. Opskriften er lidt kontroversiel, men det fungerer sgu. Man skal bare helst bruge kærnemælk, det bliver bedre med det! Har prøvet med yoghurt - ikke det samme.
Tror opskriften oprindeligt stammer fra en "Manuel-til-at-flytte-hjemmefra"-agtig-bog. Igen kan man variere kernerne, i går brugte jeg fx hvedekerner i stedet for hirseflager, men de smager nu egentlig godt.
50 g gær (en hel pakke...)
3 dl lunkent vand
3 dl kærnemælk
1 tsk salt
1 tsk honning
1 dl hørfrø
1 dl sesamkerner
1 dl hirseflager
250 grahamsmel
250 rugmel
Rør gæren ud i det lunkne vand. Tilsæt salt, honning og kærnemælk. Tilsæt derefter de øvrige ingredienser og rør til ensartet konsistens. Hæld nu over i en god slip-let form og bag i ovnen ved 175 grader i 1 time og 30 minutter. Det var også let, hva? Det er egentlig ikke rugbrød, men mere en slags meget fast grahamsbrød.
20180703xiaoke
SvarSlethouston texans jersey
ugg boots clearance
jordan 32
jordan shoes
kd 9
pandora outlet
cheap ray ban sunglasses
christian louboutin sale
pandora jewelry
ray ban sunglasses outlet
michael kors factory outlet
SvarSletkyrie 6
supreme new york
lebron 17
converse shoes
golden goose outlet
supreme clothing
balenciaga
curry shoes
adidas yeezy