250 g grovspaghetti
2 fed hvidløg
2 løg
1 dåse hakkede tomater
2 tsk stærk røget paprika
1 tsk oregano
1 tsk basilikum
1 tsk honning
Lidt frisk rosmarin
1 sjat mælk/fløde-dims
Olivenolie
Balsamico
Salt, peber
Variation i dette tilfælde:
1 aubergine
Gedefriskost
Variation i andre tilfælde:
Squash
Parmesan
eller
Peberfrugt
Pecorino
eller: Det hele i en herlig pærevælling
Sæt vandet til pastaen over. Hak løg og hvidløg. Svits i lidt olie. Skær auberginen i tern. Svits med. Tilsæt krydderier. Tilsæt dåsen med tomater. Smag til med balsamico, honning, salt og peber. Tilsæt lidt mælk eller fløde, hvis du synes, det afrunder den syrlighed som hakkede tomater på dåse altid har. Lad simre i 10 min. mens pastaen koger. Server med smuldret gedeost/parmesan og en gulerod.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar