torsdag den 3. marts 2011

Spring, spring, spring.... Spring nu ud!!!!!!!

Nogle gange skal man springe ud i det! Og starte en blog selv om man har været erklæret blog-hader i årtider... Eller år i hvert fald. Det dér. Når jeg imidlertid har besluttet dette, er det simpelthen fordi foråret lader vente på sig. Det er sindssygt koldt udenfor og jeg er træt af serier! Men også for at øve mig i at sætte kommaer.

Og nårh ja, utallige opfordringer fra familie og venner om at dele lidt ud af mine geniale gastronomiske opfindelser - lidt mere præcist end bare: "Jaja, koldhævet brød er vildt godt! Mel, vand og salt - og min hjemmelavede surdej - mind mig lige om jeg skal tage noget med til dig næste gang - jaja, du rører bare rundt. Hvor meget mel du skal bruge i forhold til vand? Hmm... Jeg vil sige en passende mængde."

Okay, okay, jeg forstår godt at det kan være lidt svært at finde ud af hvordan jeg gør. Derfor dette deklarativ: Jeg erklærer hermed Frk. Uldbjergs Køkken-bloggen for åben! En opfordring til alle madelskere (læs: menneskeracen sådan generelt overordnet set): Spring ud i det! (Altså: madlavningen).
Og til træerne og blomsterne: Spring også lige ud.

1 kommentar:

  1. Hvor er det dejligt at du kun har et standpunkt til du tager et nyt ;o) Så får vi andre alligevel glæde af dine skønne opskrifter. Tillykke med din fine blog, den skal nok blive en succes, og jeg kender jo din mad (tak for skøn mad forrige lørdag)og ved hvor lækkert alt er, så alle jer andre, prøv endelig opskrifterne af, de er super gode!! Lille Mads har stadig knopper i hele hovedet efter de lækre, men nok lidt for krydrede, når man kun er 1 år,kartofler ;o) Men han slægter jo dig på kære, og er simpelthen så madglad, og nyder bare at sidde og spise og hygge ;o)Glæder mig til at afprøve nogle af de lækre retter;o)

    SvarSlet