mandag den 20. februar 2012

Frøken Uldbjerg.... vender tilbage


Kære læsere, familie og venner.

Frøken Uldbjergs Køkken har ikke lavet indlæg i næsten 4 måneder nu. Det er der mange forskellige grunde til, jeg har eksempelvis skrevet og afleveret min bacheloropgave i den periode. Men den væsentligste grund er at Bloggers Delight kontaktede mig sidst i september og tilbød mig og bloggen en kontrakt hos dem. Jeg tænkte over bloggen og dens fremtid i et par uger og besluttede mig for at kaste mig ud i det. Så jeg skrev under, sidst i oktober. Siden da har jeg nærmest ikke hørt fra Bloggers Delight. De to svar på mine egne henvendelser har blot været at min nuværende blog her på blogspot er svær at migrere til deres platform. Det er selvfølgelig ikke nødvendigvis Bloggers Delight skyld at der er tekniske problemer, men deres manglende kommunikation og enorme mangel på professionalisme er rystende. Tekniske problemer varer vel ikke 4 måneder?

Jeg havde givet dem en frist der hed 1. februar 2012, men jeg har stadig ikke hørt noget. Og jeg er skuffet. Jeg ville gerne over til dem og andre dygtige bloggere som Gane&Gaffel og Det skal smage af noget (og Plat du Jour i en kort periode). De små håndører som mine sidevisninger kunne generere, ville jeg putte direkte i bloggen – i form af nye, spændende råvarer og udstyr for at udfordre mine egne evner og give jer, læsere, nogle mere nuancerede opskrifter og idéer.       

Jeg har besluttet at relancere min blog alligevel – for det har både jeg og den trængt til. Derfor er min blog nu at finde på mit eget domæne: www.frkuldbjerg.dk, og headeren og designet har lige fået en tur. Jeg vil nu vende tilbage til bloggerningen i fuldt flor, og jeg har masser af inspirerende billeder, opskrifter og idéer på lager til jer. Det ”ægte” Frøken Uldbjergs Køkken har nemlig ikke stået stille!

Jeg vender tilbage med nogle billeder af mit køkken (og måske af mig), samt en lille karakteristik af bloggen. Til sidst vil jeg gerne opfordre alle læsere, der har lyst, til at smide kommentarer – til gengæld vil jeg så bestræbe mig på at svare prompte.

Mange hilsner og tanker

Frøken Uldbjerg    

15 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage. Jeg gik faktisk ind for at slette mit link til din blog, fordi der ikke skete noget. Jeg stødte på den engang sidste år efter dit sidste indlæg. Har kigget jævnligt, da jeg syntes din blog lød spændende, men mistede tålmodigheden her til aften. Men nu vil jeg så blive hængende lidt endnu, for jeg synes stadig, at det lyder spændende. Jeg glæder mig til at følge din blog i fremtiden.

  SvarSlet
 2. I dén grad velkommen tilbage!!!

  :)

  SvarSlet
 3. Anne: Tak for din kommentar! Timing er åbenbart alt. Skønt at du vil give min blog en chance - jeg har også luret hos dig :)

  Lisa: Tusinde tak - både for entusiasmen og kommentaren :)

  SvarSlet
 4. Yeah du er tilbage. Du har været savnet, har flere gange været inde at at tjekke om jeg måske bare ikke fik opdateringer. Så endnu engang: YEAH.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for kommentaren, Kathrine. Altid dejligt at have været savnet. Jeg har faktisk luret på din blog i den tid jeg "var væk".

   Jeg har netop udgivet et indlæg om endnu en kålsalat - det ved jeg du kan lide og denne bliver du nødt til at prøve! Det er den nye spidskålssalat ;)

   Slet
 5. Ligesom Anne har jeg også et par gange overvejet at slette dit link - men der må jo have været en mening med at jeg lod være :-)
  Velkommen tilbage - og må jeg så have lov at sige at jeg synes det er en enormt uprofessionel behandling du har fået :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Der har helt klart været en bloggud der holder hånden over mit link, skønt. Tak for din kommentar og ja, jeg synes også uprofessionalismen er skræmmende. Dejlig blog du har, forresten :)

   Slet
 6. Hej,

  Jag jobbar för sajten FindeOpskrifter.dk och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi såg att du har goda recept i din blogg och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Madblogstoppen".

  Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

  Här kan du se hur många som är med i Madblogstoppen på FindeOpskrifter.dk - http://www.findeopskrifter.dk/madblogstoppen

  Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Madblogstoppen!

  Vänlig hälsning,

  Senka
  senka@findeopskrifter.dk

  SvarSlet
 7. Svar
  1. Tusinde tak - det er skønt at være tilbage. Godt I andre blogger så flittigt, det er skønt at læse med :)

   Slet
 8. Velkommen tilbage.

  Jeg synes du har en god blog, med gode indlæg og flotte billeder, og jeg har derfor givet dig en Liebster-blogaward, se mere på http://www.jensens-madblog.dk/?p=2117

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tutsi.

   Tak for kommentaren og de rosende ord, det varmer meget. Og en award - hold da op! Det passer meget godt her på Oscar night, jeg skal replicere snarest muligt! Jeg kendte faktisk ikke din blog, men det gør jeg da nu! Fine opskrifter og rigtig fint og overskueligt design du har dig der :)

   Mange hilsner
   Natalie

   Slet
 9. Cards numbered two via to nine are price their actual values in factors. Tens, Jacks, Queens and Kings are price zero in factors, while Aces are {worth the|well price the|definitely price the} 1 point. A hand casino.edu.kg is valued by the rightmost digit of the sum of the cards; each round has precisely three differing outcomes. The participant will get the higher score, or the banker will get the higher score or a tie. In roulette, the players should wager on either black or pink, a single number, teams of numbers, even or odd, or excessive [19–36] or low [1–18] numbers.

  SvarSlet