søndag den 27. marts 2011

Pasta med skinke, broccoli, porrer og purløg


Hurtig pastaret! Oprindeligt var det James Prices idé, men jeg har lavet den mange gange siden og varierer den ofte. James' forslag var fettuccine med porrer, revet squash, god røget skinke og fløde. Og det fungerer sindssygt godt, det kan virkelig anbefales.

Denne dag lavede jeg det nu således:

1 pakke skinkestrimler (skønt politisk ukorrekt produkt)
3/4 broccoli i små buketter
1 rødløg, i både
2 fed hvidløg, hakkede
2 porrer i skiver
400 g grovpasta muslinger
2 dl madlavningsfløde 8 %
Paprika, oregano, chili
Salt, peber

Kog pasta. Svits løg og hvidløg i lidt olie. Tilsæt skinken og svits videre. Tilsæt krydderierne. Tilsæt grøntsagerne og fløde, justér evt. med lidt mælk eller pastavand, lad simre i 5 minutter, så er pastaen færdig. Afdryp ugrundigt (ja, det var det der stod) og bland det hele godt sammen. Sæt låg på i 2 minutter. Servér med friskklippet purløg, parmesan og friskkværnet peber. Simpelthen en fantastisk ret der smager af noget når man er sulten og  man stadig nægter Heinz som eneste topping :)

1 kommentar: