fredag den 20. maj 2011

Frisk tagliatoni med cremet asparges, tomater, hvidløg, forårsløg og parmesan

Endnu en pastaret - det bliver vi aldrig nogensinde trætte af her på matriklen. De her pakker friske tagliatoni kostede 8 kroner i Rema. We love discount! Og de var faktisk ganske fine. Det er sådan nogle der også smager rigtig godt med bolognese på. Her fik de selskab af grønne asparges, soltørrede tomater, friske tomater, masser af hvidløg, løg og forårsløg samt timian, martini, balsamico, salt, peber og en sjat madlavningsfløde.
Og selvfølgelig masser af friskrevet parmesan til servering.

Det skader bestemt ikke at servere den simple ret i smukke tallerkner (noget jeg går meget op i!) samt nogle lækre, sprøde rosmarin-grissini!

3 kommentarer:

  1. Sikke en lækker ret, jeg kan bare ikke få for meget af pastaretter :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Hej Birthe.

    Er meget beæret over din kommentar - du er jo en langtidsholdbar blogger kan jeg fornemme - med en gigantisk fanskare! Og forståeligt nok - det er en skøn blog du har! Du dyrker virkelig det med varieret madlavning, meget inspirerende!
    Og ja, pasta er for lækkert! :)

    Mange hilsner
    Natalie

    SvarSlet