fredag den 20. maj 2011

Rabarbertærte

Jeg har snydt jer længe! Jeg har nemlig lavet TO rabarbertærter efter mit luksuriøse rabarberproblem, men de var til dessert i forstaden og således bestilt og betalt af min mama til nogle gæster. Som omtalt i porre-ærte-tærten HADER jeg mørdeje. Men det skal jo til, det var især smart at foodfanatic's opskrift kunne laves på foodprocessoren. Jeg lavede dobbelt op og der blev ganske rigtigt lidt til overs. Så det røg i fryseren og blev til en tredje rabarbertærte, dog med præcis samme opskrift :) Jeg kan virkelig anbefale at lade dejen hvile, hvile, hvile og så ellers rulle den hurtigt ud på noget bagepapir. Jeg synes dejen var VILDT svær at arbejde med, men lækker og porøs - det er den!

 Tærten var virkelig lækker med Hansen vaniljeis, men jeg eeeeelsker frugttærter med creme fraiche til :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar