søndag den 21. august 2011
Gratin med porre, kartofler, squash og kalkunbacon
Min søde veninde laver ofte flødekartofler til mig - og hun gør det fantastisk! Det er altså en lækker ret når den tilberedes med respekt og kærlighed - og fløde. Jeg fik dog imidlertid en idé der genbrugte idéen lidt, men samlede hele måltidet i ét fad: Kartofler, squash og porrer i rustikke skiver, løg og hvidløg og en anelse chili, tørret ramsløg, kalkunbacon og frisk mozzerella på toppen.
"Fløden" bestod af en rest piskefløde, ca. 1 1/2 dl, mælk, salt, peber og dijonsennep pisket let sammen. Så ind i ovnen og 45 minutter senere er det aftensmad. Tilbehøret blev tomater skåret i tern og vendt med en ordentlig håndfuld bredbladet persille samt balsamico, salt og peber.
Retten blev faktisk rigtig god og dejlig let - næste gang vil jeg enten lave en bechamelsauce af en slags eller bruge ægte fløde og lidt revet muskatnød. Men retten kan jo varieres i det uendelige og jeg tænker bacon, timian, muskatnød, kartofler og knoldselleri i tynde skiver vil udgøre en fantastisk efterårsret. Men også rødløg, søde kartofler, kartofler og gulerødder. Masser af idéer her!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
chicago bulls jerseys
SvarSletadidas shoes
coach outlet store
nike outlet
fitflops sale clearance
burberry outlet
adidas uk
dansko shoes
christian louboutin
burberry outlet online
xushengda0617
curry 5 shoes
SvarSletyeezy shoes
nike huarache
moncler
huarache shoes
fitflops sale clearance
kyrie irving shoes
cheap jordans
air max 97
vans