mandag den 29. august 2011

ClubsandwichAhh! Denne simple, smækre smag der er fastinventar på cafeer verden over. Kylling, bacon og karry er de fleste vist rimelige enige om - og dog. Man kender godt den dér virkelige dårlige club sandwich på tørt brød med tør kylling og uden bacon og karry. Derfor kan jeg kun anbefale at lave den selv! Hvad ellers?

En god sandwich starter med et godt brød. Jeg bagte derfor et brød med masser af gode smager og grov majsmel i en form og kalder det nu for et "sandwichbrød". Opskriften kommer senere. Jeg tænkte at majsmelet ville give smag, struktur og farve som ville understøtte kyllingen rigtig fint.

Ellers så steger man noget kylling på en pande i lidt olie, drysser lidt røget paprika, salt og peber på.Så skærer man kyllingen ud i passende skiver.
Og steger noget bacon til det bliver helt sprødt og lækset. Afdrypper det naturligvis også...


 Blander en dressing af god mayo, lidt yoghurt, karry i rimelige mængder, salt, peber og sukker...Og så serverer man ellers med agurk, tomat, salat, rødløg, pickles, peberfrugt og en tynd skive Vesterhavsost til dem der kan lide det.

Hvis man bager brødet i forvejen så er det jo en ganske let og lækker aftensmad til en af de dage hvor man ikke gider det helt komplicerede. Og nårh ja, det er både billigere, sundere og bedre end alverdens café-sandwiches!

1 kommentar: