Kalkunruller til 4 personer:
1 stort kalkunbryst, ca. 900 g
1 squash
1 håndfuld bløde soltørrede tomater
50 g feta
2 fed hvidløg
Masser af salt og peber
Frisk timian
Princippet er ligesom at skære kalkun i lange flade stykker og gøre det samme med squashen og så rulle det sammen om fetaen der er most med finthakket hvidløg, salt og peber og de soltørrede tomater. I den oprindelige opskrift var det kalkunschnitzler og flødeost og det ville nok have været nemmere. Ikke desto mindre gik det faktisk fint og jeg kan klart anbefale det. Bare hav masser af tandstikker ved hånden :)
De skulle så steges på panden ved jævn, lav varme i 20 minutters tid. Kalkun er jo ret mildt i smagen så bare giv lidt gas og lav en stegeskorpe og krydr for guds skyld med masser af salt og peber under stegningen også.
Her kan man se lidt af fyldet. Men det opførte sig overraskende pænt og blev i sit fængsel af dejlig kalkun. |
Jeg rørte også en hurtig dressing af citronsaft, olivenolie, soya, honning og salt og peber som blev blandet ved. Fordi det var lidt pigemiddag tænkte jeg at tzatiki også ville være et hit. Det er ellers sådan noget jeg ALDRIG laver af en eller anden grund. Jeg kan meget godt lide det, det er måske bare lidt kedeligt? Nå, men her rørte jeg en hel, godt afdryppet revet agurk med 2 fed hvidløg og ca. 5 dl god tyrkisk yoghurt og igen masser af salt og peber. Den fik lov at trække ret længe og det blev da hæderligt.
Lidt persille rørt i ville også have været godt :)
Hold da op, hvor ser det lækkert ud!! Jeg er ellers ikke så vild med kalkunkød, men det kunne da være jeg skulle prøve igen :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe