søndag den 12. juni 2011

Aftente med mynte, ingefær og honning


Når man er syg skal man have te. Eller bare når det er aften skal man have te. Derfor lavede jeg en kande te baseret på "Te a la Marrakech" som er teselskabets marrokanske, grønne myntete. Teselskabet er en fantastisk tebutik der ligger et stenkast fra mit barndomshjem, men de har også en dejlig hjemmeside og leverer til mange forskellige establishmenter - fx Cofoco, Fiat og Dragsholm Slot. Det er da meget sejt. Jeg handler der altid når jeg er der - de har nogle skønne og overraskende versioner, fx Hvid og grøn te med hindbær og ingefær og lidt kardemomme - hold nu op, den er lækker! Kan virkelig anbefales!

Denne aften kom Bodums klassiske stempelkande frem for jeg tænkte det ville være flot i - og det var det. Jeg hakkede lidt ingefær, knuste lidt mynteblade, hældte en spsk af den grønne te med mynte i og 2 tsk honning og smagte til med citron. Skønt.

1 kommentar:

  1. Det var da en god idé at bruge stempelkanden til thebrygning :D Og idéen med frisk ingefær og mynte havde slet ikke faldet mig ind - mig der ellers elsker ingefær..

    SvarSlet