tirsdag den 21. juni 2011

Forret af ærteskud, forårsløg og krebsehaler


Romantikken længe leve! Som sagt har vi fejret årsdag og vi synes det var romantisk at tage i Irma og shoppe lidt gode råvarer. Jeg elsker forretter og tænkte det skulle være elegant og simpelt men samtidig luksuriøst. Derfor røg en hel dåse af de bedste krebsehaler ned i kurven og derhjemme blev de drænet og serveret på en leje af friske ærteskud og garneret med forårsløg i tynde skiver. Lidt citron kom over og der blev rørt en let mayo med masser af citronkød og peber og hele herligheden blev serveret med små friske brød der var blevet stegt i ovnen med lidt olivenolie. Dertil en læskende og frugtagtig Cremant - selvfølgelig en lyserød én.
Dejlig og enkel ret som bliver en favorit til de kommende varme sommeraftener (som jeg savner lidt nu), især var jeg begejstret for ærteskuddene som faktisk blev opsnappet i Rema. Skønt, bittert og frisk, lidt a la bøgeblade.

  Vive l' amour e le cuisine!

1 kommentar:

  1. Det ser både romantisk og lækkert ud. Ærteskud - dem vil jeg kigge efter:-) Tillykke med dagen
    KH Marianne

    SvarSlet