100 gram blødt smør
180 gram sukker
125 (140) gram hvedemel
2 æg
½ dl mælk
100 gram hvid ckokolade
100 gram hindbær (jeg brugte frosne, de behøver ikke optøes)
2 modne pærer
2 tsk rålakridspulver (fx fra Johan Bulöw)
2 tsk vaniljesukker
1 tsk vaniljepulver (fx fra Urtekram)
1/2 tsk bagepulver
Rør det bløde smør med sukker. Rør et æg i ad gangen, rør
det grundigt ud i dejen, det hele skal være optaget inden du putter det næste
i. Bland også mælken i. Bland melet med vaniljesukker, vaniljepulver,
lakridspulver og bagepulver. Skær pærene i små tern og hak den hvide chokolade
groft. Bland nu hindbær, pærer og hvid chokolade i dejen skiftevis med
melblandingen. Vend det hele grundigt rundt. Fordel dejen i 10-12 papirforme
eller i velsmurte muffinsforme og bag dem ved 200 grader i ca. 20 minutter, men
hold øje med dem. Måske skal de have lidt mere. Overfladen skal være sprød og
brun, og mine blev ikke underbagte, men kunne godt have fået 5 minutter mere.
Jeg spiste mine over et par dage (løgn! 2 dage) med dejlig
hindbærthe til. Ahh!
(Jeg kan anbefale teselskabet.dk’s Hvid&grøn the med
hindbær og ingefær, Perchs Hindbær Oolong eller Carstensens Thehandels Sort the
med hindbær. Ja, jeg er hindbærtheentusiast).
Jeg vil klart bage dem igen. Kombinationen af mør pære,
syrlige hindbær, sød vanilje og let prikkende lakrids var virkelig dejlig. Og den hvide chokolade smager så dejligt karamelliseret når den bliver bagt.
steph curry shoes
SvarSletcoach outlet
kate spade
polo ralph lauren
oakley sunglasses
christian louboutin outlet
nike outlet online
michael kors handbags
ed hardy clothing
coach outlet
xushengda0617
helpful site you could check here from this source see this site read what he said Dolabuy Goyard
SvarSletreplica goyard bags fake gucci k3p14y3m80 replica bags high quality replica bags turkey hermes replica e3z99j2c68 replica bags blog replica bags india straight from the source q6o74j6k38 replica bags wholesale hong kong
SvarSlet