Nordisk carbonara! Jeg synes selv det er ret genialt: En let, fiberfyldt og sprød udgave af en af mine yndlingsretter. Rimelig enkel tilføjelse: Nemlig fintsnittet hvidkål og lidt tørret ramsløg og et enkelt løg. Der er heller ikke æg i retten, men bare lidt fløde. Super hurtig hverdagsret som også sagtens kunne laves uden fløde eller med spidskål i stedet.
Til 2 personer
250 g pasta penne koges al dente og de sidste to minutter af kogetiden tilsættes
200 g frosne ærter. Husk altid salt.
150 g bacon i tern steges sprødt på en pande, tages af og lægges på køkkenrulle
1 stort rødløg hakkes.
1/4 hvidkålshoved snittes fint i strimler.
Panden tørres hurtigt af med et stykke køkkenrulle og løget og hvidkålen svitses i et dryp olivenolie til kålen falder lidt sammen. Tilsæt nu
2 tsk tørret ramsløg,
salt, peber
2 dl fløde, fx madlavnings og
1 spsk sød røget paprika
Når det er reduceret lidt og smager skønt, tilsættes baconen og det blandes let.
De afdryppede penne med ærter kommes tilbage i gryden og kål-bacon-blandingen tilsættes og der røres.
Servér med lidt ekstra ramsløg og, i en ideel gastronomisk verden, friskrevet Vesterhavsost.
herligt tiltag med flere kostfibre! Sådan forsøger jeg også at tænke ekstra grønt ind i hverdagsmaden .... den må jeg huske:-)
SvarSletJa, det er altså en god snigmåde at spise kål på. Sådan et velvoksent kålhoved kan godt tage flere uger at komme i gennem! Så er det smart at putte pasta på det :)
SvarSletchicago bulls jerseys
SvarSletadidas shoes
coach outlet store
nike outlet
fitflops sale clearance
burberry outlet
adidas uk
dansko shoes
christian louboutin
burberry outlet online
xushengda0617