Nordisk carbonara! Jeg synes selv det er ret genialt: En let, fiberfyldt og sprød udgave af en af mine yndlingsretter. Rimelig enkel tilføjelse: Nemlig fintsnittet hvidkål og lidt tørret ramsløg og et enkelt løg. Der er heller ikke æg i retten, men bare lidt fløde. Super hurtig hverdagsret som også sagtens kunne laves uden fløde eller med spidskål i stedet.
Til 2 personer
250 g pasta penne koges al dente og de sidste to minutter af kogetiden tilsættes
200 g frosne ærter. Husk altid salt.
150 g bacon i tern steges sprødt på en pande, tages af og lægges på køkkenrulle
1 stort rødløg hakkes.
1/4 hvidkålshoved snittes fint i strimler.
Panden tørres hurtigt af med et stykke køkkenrulle og løget og hvidkålen svitses i et dryp olivenolie til kålen falder lidt sammen. Tilsæt nu
2 tsk tørret ramsløg,
salt, peber
2 dl fløde, fx madlavnings og
1 spsk sød røget paprika
Når det er reduceret lidt og smager skønt, tilsættes baconen og det blandes let.
De afdryppede penne med ærter kommes tilbage i gryden og kål-bacon-blandingen tilsættes og der røres.
Servér med lidt ekstra ramsløg og, i en ideel gastronomisk verden, friskrevet Vesterhavsost.
herligt tiltag med flere kostfibre! Sådan forsøger jeg også at tænke ekstra grønt ind i hverdagsmaden .... den må jeg huske:-)
SvarSletJa, det er altså en god snigmåde at spise kål på. Sådan et velvoksent kålhoved kan godt tage flere uger at komme i gennem! Så er det smart at putte pasta på det :)
SvarSletchicago bulls jerseys
SvarSletadidas shoes
coach outlet store
nike outlet
fitflops sale clearance
burberry outlet
adidas uk
dansko shoes
christian louboutin
burberry outlet online
xushengda0617
t8r32y2i94 u8w37t1g57 t3x41t8g87 n8q64v2r25 j4g22b0p96 j0v90t3a81
SvarSlet