søndag den 2. oktober 2011

Fødselsdage i stakkevis "...og kager til"


Efteråret er højtiden for fødselsdage i min familie og vennekreds, også min egen fødselsdag er snart!
Så jeg laver lagkager og spiser lagkager og hygger med folk og synger fødselsdagssange upassende højt og det er simpelthen fordi jeg elsker fødselsdage! Det kan jeg takke mine forældre for der altid gjorde noget særligt ud af at fejre andre.

Forrige weekend havde min ven "M" fødselsdag, så han fik en Lagkagen med karamelliserede nødder og chokoskum. I fredags inviterede min gode veninde på La Glace - Danmarks fineste og mest nostalgiske konditori. På onsdag skal jeg endnu en gang lave lagkager med karamelliserede nødder som jo er inspireret af Svinkløvs famøse valnøddelagkage og på lørdag skal min anden gode veninde have cup cakes i dusinvis.

Karamelliserede hasselnødder eller "nogautine"


1 kommentar: