fredag den 15. april 2011

Pasta español part 2 (og 3)

Kan se på statestikkerne at min opskrift på pasta español er det mest sete blogindlæg lige for tiden (altså på min blog, jeg er ikke dronning af universet endnu) Jeg kan kun oplyse at det samme er tilfældet her på matriklen. Mandag OG tirsdag fik vi pasta español - med meget få variationer. I den lokale Rema havde de nemlig en hel chorizo på tilbud til 15 kroner!!! Der var nok til 3 retter! Og det blev super lækkert.

Jeg lavede det efter lidt samme opskrift som tidligere angivet, men i stedet for en dåse hakkede tomater brugte jeg friske tomater og en babysquash i stedet for squash :) Den anden dag blev det med spaghetti og noget grøn oliventapenade, men ellers det samme princip - og vi var tre i stedet for. Sikke nogle oplevelser.... Hvis I har nogen seje råvare-idéer jeg skal kokkere/eksperimentere med, så skriv meget meget gerne!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar