søndag den 29. september 2013

Æblemost


Så er det for alvor efterår. Oktobermåned er lige om hjørnet, bladene falder af træerne og forandringer sker. Også i mit liv. Min lille blog her har ligget i dvale i mange måneder, ja, næsten et helt år. Dette skyldes forskellige ting, men mest af alt et fuldtidsjob som pludselig kom dumpende og sugede min tid til sig, og overlod mig meget lidt energi til indkøb og madlavning, og slet ikke til kreativitet mht. madlavning. Nu er jeg lige startet som studerende igen, og på på trods af arbejdet ved siden af og studierne også tager meget tid, så har jeg fundet entusiasmen, kreativiteten, skrivelysten og bloggelysten frem igen! Jeg vil også bestræbe mig på at svare på kommentarer igen - det er nemligt så dejligt at høre fra jer derude.

Ellers er alt som det plejer at være: Jeg blogger om hvad end jeg har lyst til, og mest af alt kan man forvente en masse dejlig hverdagsmad, brød, kager, tips, tricks, idéer og masser af rablerier.

Jeg vil starte med at kvittere med et rigtig dejligt efterårstip: Æblemost! Gerne den ufiltrerede slags hvis du spørger mig. Og i Irma har de denne 3-liters herlighed - bag-in-a-box-æblemost. Fantastisk at have sådan en liggende i køleskabet og så tappe sig et koldt glas med efterår!


2 kommentarer: