onsdag den 16. oktober 2013
Minilagkager med hvid chokoladeflødecreme og hindbær
›
Altid en start at stille ingredienserne frem og danne sit et overblik. Jeg bliver snart et kvart århundrede, og det kræver altså forglem...
4 kommentarer:
tirsdag den 15. oktober 2013
Stegte ris med kylling, spidskål, porre, fennikelfrø, grøn karry og æg
›
VIRKELIG gode og aromatiske. I forbindelse med min madplanlægning, fik vi mexicansk en dag med ris i og resterne blev brugt til denne fant...
4 kommentarer:
søndag den 13. oktober 2013
Muffins med pære, hindbær, hvid ckokolade og lakrids.
›
Disse muffins lavede jeg en aften hvor jeg kedede mig lidt og sad og kiggede på nogle virkelig slatne Clara Friis-pærer i f...
3 kommentarer:
lørdag den 12. oktober 2013
Penne med stegt kylling, hvidløg, cherrytomater, rød peberfrugt, mozzerella, og frisk basilikum
›
Her er den fantastiske ret som vi lavede med resterne af den helstegte kylling. Det var faktisk for en gangs skyld cheffotografen der ...
1 kommentar:
torsdag den 10. oktober 2013
Papas arrugadas og rød peberfrugtcreme
›
... Eller kanariske, rynkede kartofler. En klassisk tapasret der stammer fra Kanarieøerne. Typisk bruger man små kartofler med den smu...
5 kommentarer:
›
Start
Vis internetversion