mandag den 30. maj 2011

Studinens søndagsmorgenmad

Det er ikke en buket i mit køkken - men blomstrende purløg!
Når mændene skal gå guldmarch for byens hold, må pigerne blive hjemme og lave sprogopgave færdig. Det kom der også en farverig-vitaminrig-atkins-agtig-morgenmad ud af :)

Smoothie af banan, nekatarin, appelsin, blåbær, hindbær og skyr
....og sådan ser den ud blendet :)

Dertil lavede jeg en omelet af:

1 økoæg
2 spsk hytteost 1,5 % (4% er også rigtig godt til)
2 spsk friskklippet purløg
Salt, peber
Lidt olivenolie

Pisk ægget med purløg, salt, peber og rør hytteosten i. Steg ved middelvarme i olivenolie på en lille pande. Den skal ikke have særlig længe. Man kan også sagtens lave røræg af det.
Servér på en skive hjemmelavet rugbrød med en god skive kogt skinke, lidt purløgsblomster og friske tomater.


Purløgblomsterne er ikke bare til pynt - selv om de virkelig pynter. De har en helt fantastisk intens løgsmag - meget delikat.

Vi elsker pastelfarver!


1 kommentar: